Bleeker Concepts | Retail

Retail

Retail design voor een toonaangevend Retail concept

Unieke ontwerpen

Met ruim 28 jaar ervaring mag Bleeker Concepts zich met recht specialist noemen in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van aantrekkelijke en commercieel succesvolle Retail concepten. Diverse opdrachtgevers zijn meerdere keren genomineerd en bekroond met Retail- en designprijzen.

Maximaal rendement

Met de juiste uitstraling van uw winkel is een serieuze omzetstijging te realiseren, ook in deze tijd. Dit blijkt uit recente door ons ontwikkelde projecten. Hoe meer het concept op elkaar is afgestemd, hoe beter de resultaten.

Mocht u geïnteresseerd zijn maak dan vrijblijvend een afspraak en kijk naar onze aanbieding voor het maken van een 'Winkelscan' waarmee u zelf aan de slag kunt.

Lees verder

Onderscheidend winkelconcept

Alvorens te starten met ontwerpen gaan wij samen met u door het profiel van uw doelgroep, de juiste marketingmix, het gewenste imago en het beschikbare budget. Het resultaat: Retail design dat het merk van uw onderneming versterkt. De authentieke waarden van uw organisatie vormen de rode draad bij het ontwikkelen van uw concept. Daardoor vraagt ieder winkelconcept om een ander ontwerp. Naast de ontwikkeling van het winkelconcept zijn ook het assortiment en het personeel van grote invloed op het welslagen van een nieuw concept. Hoe meer alle aspecten van het totale concept op elkaar afgestemd zijn, hoe beter dit is voor het uiteindelijke succes. Als resultaat van onze samenwerking kunt u er van uitgaan dat u een aantrekkelijk en commercieel succesvol winkelconcept krijgt, waarmee u zich duidelijk onderscheidt en waar over elk detail is nagedacht.

Uitrol van een winkelconcept

Door onze expertise op het gebied van winkels begrijpen wij wat de uitgangspunten zijn voor het ontwerpen van een winkel. Ook als wij het concept niet zelf ontworpen hebben kunnen wij u helpen met een snelle uitrol van uw concept van in-meting tot implementatie en realisatie. Door een efficiënte werkwijze kunnen wij in korte tijd de voorlopige- en definitieve ontwerpfase doorlopen waardoor u snel uw concept kunt uitrollen. Indien gewenst kunnen wij tegen vaste (prijs)afspraken een uitrol voor u uitvoeren zodat u weet waar u aan toe bent.

Vergunningsaanvragen en realisatie

Wij verzorgen alle noodzakelijke vergunningaanvragen en nemen desgewenst de volledige projectrealisatie uit handen. Dit doen wij ook voor meerdere buitenlandse retailers welke gebruik maken van onze diensten, variërend van site opnamen, advies bij aan-huur-trajecten, in-meting, implementatie van concepten tot vergunningaanvragen en complete realisatie begeleiding.
Kijk voor gedetailleerde uitleg bij werkwijze.

Bricks & Clicks

Retail-land is volop in beweging waarbij integratie van fysiek- en online winkelen (Bricks & Clicks) actueler is dan ooit. Ultieme beleving en een branding waarbij alles klopt en die een sfeer weet te creëren waar een doelgroep bij wil horen, spreekt tot de verbeelding van de hedendaagse consument. Wij nemen dan ook moderne digitale technieken mee in onze ontwerpen.

Sterke Merken

Met trots kunnen wij vertellen dat wij werken voor verschillende toonaangevende merken. Zo hebben wij de conceptontwikkeling van Perry Sport, Hunkemöller, Prénatal en Camouflage gedaan en werken wij voor diverse buitenlandse merken zoals; Nike EMEA, AllSaints UK, Boots UK, American Apparel US, Le Creuset France en Tumi Inc.Meer informatie

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg