PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Raab Karcher

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Bleeker Concepts Interieurarchitecten

2017
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

BouwShop+ Raab Karcher

Bouwmarkt "BouwShop+" voor Raab Karcher

Het nieuwe Bouwmarkt Concept "BouwShop+" voor de bouwprofessional is ontwikkeld vanuit de gedachte SNELHEID, GEMAK EN COMFORT.

Een bijzonder ruime en overzichtelijke bouwmarkt waarin de bestaande showroom per productgroep is geïntegreerd in de shop.

Alles is gericht op service waarbij er verschillende zones zijn ontwikkeld om het gemak voor- en tijdens de aankoop te vereenvoudigen. De 'Bestel- & Advieszone' voor on- en offline doen van bestellingen. De 'Comfort zone' voor een rustige werkplek terwijl de bestellingen worden ingeladen. De 'Sociale zone' voor het ontmoeten van collega's en een kop koffie, ook terwijl de bestelling wordt ingeladen. Verder de overkapping van de parkeerplaatsen voor het droog kunnen laden van de bestellingen.

Het volledige concept is gebaseerd op een duidelijke briefing vanuit Raab Karcher's Marketingafdeling waarin de missie en visie op de ontwikkelingen in de bouwmarkt en de reactie hierop vanuit Raab Karcher is weergegeven.

Samen met een team van professionele productspecialisten en de afdeling marketing van Raab Karcher is het basis concept ontwikkeld.

In Zwolle is de bestaande vestiging volledig omgebouwd en de eerste pilot van het BouwShop+ concept gerealiseerd.

Ons bureau was verantwoordelijk voor de vertaalslag naar de shop in Zwolle als ook voor de volledige bouwbegeleiding van vergunningen, aanbesteding tot bouwmanagement, oplevering en nazorg.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg