Bleeker Concepts | Visie

Visie

Bleeker Concepts is door haar eigenzinnige vormgeving in staat de wereld meer harmonie en schoonheid te geven. Dit betekent het toevoegen van rust in de wereld waardoor mensen meer zichzelf kunnen en mogen zijn. Wij doen dit door onze missie; rust, ruimte en harmonie uit te dragen en toe te passen.

Wij werken zowel vanuit de intuïtie, als vanuit de logische gedachte, wat resulteert in onderscheidende maar ook functionele en zo nodig commerciële concepten.

Wij vinden het belangrijk ten alle tijde persoonlijk betrokken te zijn bij elk project. Zo blijft er feeling met de opdrachtgever tijdens alle aspecten die doorlopen moeten worden.
Wij hechten grote waarden aan eerlijkheid en respect. Zo gaan wij om met onze opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers en dit vragen wij ook van hen.

Bleeker Concepts is dynamisch en houdt focus op de marktontwikkelingen, waarmee ze haar opdrachtgevers kan voorzien van de meest actuele ontwikkelingen

Bleeker Concepts werkt als onafhankelijk bureau, waarbij wij kunnen samenwerken met vrijwel elke aannemer, installateur, interieurbouwer, leverancier of door u aangegeven adviseur(s). Voor ons staat samenwerking altijd in het teken van een goed gevoel bij elkaar, plezier en de realisatie van een nieuw concept met voor u het beste resultaat.

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg