Bleeker Concepts | Theo Franssen

Theo Franssen

"Samenwerken met gevoel en respect voor elkaar"

Theo Franssen specialiseerde zich na zijn bouwkundige opleiding in proces- en project-management. Hij werkte onder andere voor Macintosh, Vendex/KBB Speciaalzaken, Bruna en Amsterdam Airport Schiphol.
De realisatie van diverse, vaak complexe (retail) projecten in verschillende Europese landen als ook in dienst van Schiphol Airport, leverden hem de nodige internationale ervaring op.

In 2006 bundelde Theo zijn ruime kennis en ervaring met die van Margareth Bleeker. Binnen Bleeker Concepts is hij verantwoordelijk voor alle commerciƫle activiteiten als ook voor de realisatie van de verschillende in eigen huis ontwikkelde concepten. Kostenramingen, vergunning-aanvragen, aanbestedingen en het volledig managen van de uitvoering is zijn specialiteit. Naast de eigen projecten verzorgt hij al deze werkzaamheden voor een groot aantal buitenlandse ketens welke zich in Nederland willen vestigen.

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg