Bleeker Concepts | Nazorg

Nazorg

We blijven de puntjes op de i zetten – ook ná de oplevering.

Garantie en revisieLees verder
Na oplevering verzorgen wij de opleverdocumenten, de noodzakelijke gebruikershandleidingen, garantieverklaringen en revisietekeningen van bouwkundige en technische zaken van de deelnemende partijen.
OpleveringLees verder
Na de gestelde eindtermijnen voor afhandeling van alle opleverpunten controleren wij dit nog een keer samen met u. Daarmee kan de uitvoering definitief gereed gemeld worden. Ook op eventuele gebreken die niet zichtbaar waren tijdens de oplevering zullen wij leveranciers aanspreken en zorgen voor snelle afhandeling. Uiteraard blijven de vooraf vastgelegde garantietermijnen van kracht en ter verantwoording van leveranciers en uitvoerende partijen.
Service en onderhoudLees verder
Voor diverse technische onderdelen in het project is service en onderhoud na de garantieperiode noodzakelijk en indien gewenst verzorgen wij, via de uitvoerende partijen, de verschillende contracten hiervoor. Op verzoek kan dit ook bij uw reguliere serviceorganisaties worden ondergebracht, wanneer deze niet de uitvoering hebben verzorgd. Na de opening nemen we nog geen afscheid – we horen namelijk graag of alles naar tevredenheid verloopt en of er nog vragen of wensen zijn. Wij nemen dus regelmatig nog even contact met u op om bij te praten!

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg