PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Securitas Beveiliging BV

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker, Monica Dorresteijn

PROJECTMANAGEMENT

In eigen beheer

2021
Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

Securitas Breukelen

Een concept waarbij de missie van het bedrijf terugkomt in alle aspecten van de signing.

Voor Securitas werd een volledig nieuw kantoor gerealiseerd langs de A2 in Breukelen. Het nieuwe pand is de centrale huisvesting voor de medewerkers afkomstig uit meerdere bestaande panden.

Een mooie gedachte om de medewerkers uit verschillende locaties bij elkaar te brengen en tegelijkertijd een mooie opgave voor ons om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis zou gaan voelen in het veel grotere gebouw.

Dat hebben we gedaan door o.a. veel natuurlijke materialen in een lichte kleurstelling toe te passen. Daarnaast hebben we op verschilde locaties planten toegepast in de vorm van groenwanden, decoratieve elementen en als scheiding tussen de bureaus.

Het pand is gebouwd met een BREEAM-kwalificatie ‘Very Good’ wat voor de inrichting betekende dat we met alle keuzes hiermee rekening moesten houden. Voor alle materialen hebben wij rekening gehouden met een zo hoog mogelijk duurzaam en circulair karakter.

De volledige signing, is ook door ons bureau ontwikkeld en gebaseerd op de beveiligingsbranche waarin Securitas werkzaam is. Een van de eyecatchers is de vingerprint (foorprint) welke is toegepast in diverse kantoren en vergaderruimtes. De toolbox van Securitas is toegepast op de ramen van het opleidingscentrum en de missie van Securitas is in 3D uitgewerkt in het vergadercentrum. Alle vergaderruimtes hebben de naam gekregen van een Nobelprijswinnaar voor de Vrede. Ook de drie cirkels van Securitas komen terug met graphics van beveiligingsitems.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg