Bleeker Concepts | Aanbesteding

Aanbesteding

We vergelijken de aanbieders zodat u weloverwogen kunt beslissen met wie u in zee gaat.

Aanbestedingsstukken samenstellenLees verder
Voor het houden van een formele aanbesteding voor de verschillende onderdelen is het noodzakelijk dat wij het definitief ontwerp naar een gedetailleerder niveau uitwerken. Zowel de bouwkundige- als interieuronderdelen worden volledig uitgedetailleerd en gemaatvoerd. Eén en ander wordt aangevuld met een technische omschrijving en toelichting op algemene eisen, planning, toe te passen materialen en gestelde kwaliteitseisen. Uit recent door ons georganiseerde aanbestedingen blijkt dat er aanzienlijke prijsverschillen naar voren komen (van 15 tot 40%). Er is dus belangrijk voordeel te halen op alle onderdelen.
AanbestedingLees verder
In overleg met de opdrachtgever stellen wij een shortlist samen van specifiek voor het project geschikt geachte leveranciers, (onder)aannemers, installateurs en interieurbouwers. Na screening en gebleken geschiktheid wordt een aantal partijen uitgenodigd om in te schrijven op bepaalde projectonderdelen, uit naam van de opdrachtgever.
Aanvraag en beoordelingLees verder
Op basis van het uitgewerkte definitief ontwerp en de zorgvuldig samengestelde informatie in de aanbestedingsstukken zijn de geselecteerde partijen in staat een uniforme aanbieding te doen voor hun onderdeel. Wij vergelijken de aanbiedingen inhoudelijk en prijstechnisch om daarna een onderbouwde aanbeveling te kunnen doen naar onze opdrachtgever. De keuze voor leveranciers en (onder) aannemers kan zo weloverwogen worden gemaakt; niet alleen prijs en inhoud worden afgewogen maar ook de kwaliteit van de aangeleverde stukken, de toegevoegde waarde, de eigen inbreng etc.
OpdrachtverstrekkingLees verder
Zodra er overeenstemming is met de verschillende uitvoerende partijen zullen wij overgaan tot opdrachtverstrekking voor de verschillende disciplines. Opdrachten worden altijd ‘op naam en voor rekening van de opdrachtgever’ verstrekt. Formeel betekent dit dat ons bureau als gedelegeerd opdrachtgever fungeert waarbij alle (termijn)facturen via ons bureau worden geleid en aan de hand van de voortgang van het werk worden goedgekeurd voor betaling door u als opdrachtgever.

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg