Bleeker Concepts | Nieuws | 29 december 2021

Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd

Na bijna twee jaar van intensieve voorbereiding, vertraging door tussenkomst van een welbekend virus en vervolgens een plofkraak, is Juwelier Punte onlangs feestelijk geopend door burgemeester Sharon Dijksma. Tot in de laatste details doordacht, samen met eigenaar Ruud en Marjolein Reijers, is deze meer dan 60 jaar bestaande Juwelier compleet vernieuwd. Optimaal beveiligd en voorzien van compleet nieuwe gevelpuien waarin een veiligheids-sluis is opgenomen. Dit alles geeft voor het team van Juwelier Punte als ook voor de klant, een veilig gevoel.

Lees verder
Bleeker Concepts | Nieuws | 2 december 2019

“Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten

Mooie samenwerking tussen “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten. Lees volledige artikel

Lees verder
Bleeker Concepts | Nieuws | 20 maart 2019

Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg

Voor Penders Voetzorg, een vooraanstaande onderneming op het gebied van voetzorg in Nederland ontwikkelen en realiseren wij op dit moment een volledig nieuwe vestiging in Rotterdam. De disciplines orthopedische schoentechniek, podotherapie en pedicure komen hier samen onder één dak. In een monumentaal naoorlogs gebouw, zonder enige vorm van installaties, ontwikkelden wij een complete nieuwe indeling met ontvangst- en wachtruimtes, geavanceerde behandelruimtes en ruime werkplaats voor het maken van z.g. “leesten’ voor aangepaste schoenen. Ruim, licht, echte materialen en met name rust en ruimte is kenmerkend voor het nieuwe concept van Penders Voetzorg.

Lees verder
Bleeker Concepts | Nieuws | 13 april 2018

Spannende architectuur….

Kapel in Nagasaki door Momoeda Yu Architecture Office De Agri Kapel in Nagasaki is gesitueerd in een groot nationaal park. Met een opvallend interieur speelt de Japanse architect  Momoeda Yu in op deze landschappelijke omgeving. Het resultaat is een spectaculaire constructie die veel wegheeft van een stapeling aan bomen. (tekst; de Architect) Bijzonder aan het ontwerp vind ik de eenvoud van de bouwkundige ruimte, wat een eenvoudige kubusvorm lijkt te zijn, gecombineerd met de houtconstructie, die ondanks dat het een veelvoud van dezelfde vorm is toch een complex geheel wordt. De stapeling van de vorm, steeds kleiner wordend naar boven tot, werkt…

Lees verder
Bleeker Concepts | Nieuws | 9 oktober 2017

Voorpret Perfumes & Colors, Schiphol Plaza!

Kassameubel in aanbouw bij Intos voor de nieuwe Perfumes & Colors store op Schiphol Plaza. Opening nieuwe store op maandag 30 oktober!

Lees verder

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg