PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Prénatal Moeder en kind B.V.

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

2004
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

Prénatal

Na overname van de moedermaatschappij in Italië nam deze het Nederlandse winkelconcept, ontworpen door Bleeker Concepts, over voor haar warenhuizen.

REACTIE OPDRACHTGEVER

“In de jaren dat ik met Bleeker concepts heb gewerkt heb ik dit buro ervaren als een zeer deskundige partner in het winkel-creatieproces. Margareth Bleeker werkt vanuit puurheid, gedrevenheid en denkt mee met de opdrachtgever. De wensen van de klant staan voor haar centraal. Inzet en afstemmen op de bedrijfsstrategie maken haar ontwerpen krachtig, herkenbaar en in de uitvoering van een hoge kwaliteit. Het werken binnen een team van diverse disciplines gaat Bleeker Concepts als vanzelf goed af, waarbij de basis ligt in een respectvolle omgang met diverse participanten in het ontwerp- en bouwproces”.

Petra M. van der Linden-Steenvoorden Brussen
CEO Prénatal Moeder & Kind (2003-2011)

PROJECT OMSCHRIJVING

Het huidige Prénatal winkelconcept is ontwikkeld vanuit een heldere nieuwe missie en visie van de Prénatal organisatie met centraal daarin de behoeften en wensen van de klant. De primaire doelgroep zijn vrouwen die zwanger zijn of net moeder van hun eerste kindje. Zij moeten in alles het gevoel krijgen dat Prénatal weet wat er in hen omgaat; dat ze begrepen worden, waardoor hun vertrouwen en vreugde groeit en ze optimaal kunnen genieten van deze bijzondere periode in hun leven. Ze worden geïnspireerd en geïnformeerd en ervaren de bijzondere band die er is tussen moeders/ouders. Deze missie en visie ligt ten grondslag aan de nieuwe warenhuizen en stadswinkels en zijn terug te vinden in het besloten karakter van bolle, holle of ronde wanden waardoor intieme ruimtes ontstaan met elk een eigen sfeerbeleving. Het modulaire concept blijft voortdurend in ontwikkeling en naast het optimaliseren van het uitgangpunt, wordt dit ook naar steeds meer dimensies vertaald zoals de verlichting en geluid.

Prénatal

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg