PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Hunkemöller B.V.

CONCEPTONTWIKKELING, ARCHITECTUUR, HUISSTIJL

Margareth Bleeker

2004
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

Hunkemöller

"Margareth en Theo doen je in positieve zin vergeten dat je zaken doet met een gerenommeerd, professioneel bedrijf. Creativiteit, persoonlijke aandacht, integriteit en discipline zijn wat mij betreft de kernbegrippen van hun functioneren. Deze uiteenlopende waarden kunnen worden geboden doordat zij elkaar uitstekend completeren. Een team dat zich zeer goed kan en wil inleven in wat ik binnen Hunkemöller voor ogen had om een nieuw concept te realiseren. Door aan mij de juiste vragen te stellen werd ik geprikkeld om genuanceerder te worden in wat ik wilde. Daarna volgde hun uitgesproken creatieve inbreng dat vele malen mijn eigen gedachten oversteeg en ik elke keer weer in positieve zin werd verrast door te zien wat ik echt wilde maar zelf nooit had kunnen bedenken. Totdat uiteindelijk het eindconcept er stond en nog altijd de basis is van de continuïteit van Hunkemöller".

Ronald Voogt, Hunkemöller (2003-2006)

PROJECT OMSCHRIJVING

Het ontwikkelde winkelconcept van Hunkemöller is gebaseerd op verrassen, verwennen en verleiden. Hunkemöller kent een brede doelgroep en tevens een grote verscheidenheid aan artikelen. De winkel is rustig gehouden door de artikelen per thema te presenteren in nissen in de wand. Het verrassen, verwennen en verleiden is met name vertaald in de zwarte achterwand, waar de artikelen dominant uitspringen en de kassa achterwand, waarin met bustes een mooie presentatie mogelijk is. De ruime, luxe paskamers, de grote poef en de glazen nis met roze verlichting in de achterwand geven de winkel een extra dimensie. Het Hunkemöller concept is doorontwikkeld in een A (Luxe) en B (Standaard) concept, alsmede een “shop in shop” concept en is uitgerold binnen Europa en Azië.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg