PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Gerzon B.V. Schiphol

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Theo Franssen
Ruud van Veen

2011
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

Gerzon Mens Fashion Schiphol

Door samenwerking met Bleeker Concepts is er een nieuwe weg ingeslagen. Niet meer een standaard merkenwinkel maar een winkel met een geheel eigen karakter waardoor Gerzon zich meer kan onderscheiden.

REACTIE OPDRACHTGEVER

“Het mooie is dat Margareth respect heeft getoond voor onze argumenten, maar dat ze ook haar visie goed heeft overgebracht. Ze neemt daarbij geen blad voor de mond en bewaakt haar visie en het concept. Waar wij toch de neiging hebben elk hoekje vol te zetten en het adagio ’meer, meer, meer’ aanhouden, is haar uitgangspunt ’less is more’.”

Gerdine Stappenbelt, Gerzon

PROJECT OMSCHRIJVING

Een enorme uitdaging voor alle concessionarissen op Schiphol. Terminal 3 zou een gefaseerde verbouwing ondergaan waarbij alle fases binnen een jaar afgerond zouden moeten zijn. Van Gerzon, de verantwoordelijke voor alle Fashion shops achter de douane, kregen wij de opdracht een geheel nieuw concept te ontwikkelen voor drie Fashion Shops; Accessorize/Trendstore, Men’s Fashion en Leather and Travel.
Binnen het concept moest rekening gehouden worden met diverse hoogwaardige merken, welke vooral hun eigen uitstraling moesten behouden en tot hun recht moesten komen. Dit in een omgeving waar de totaalbeleving een bijzondere meerwaarde zou moeten creëren voor de merken.

Men’s fashion

Een stoere mannelijke omgeving; Wenge elementen toegepast in zowel vloer, wand als plafond in combinatie met licht stucwerk en indirecte verlichting. Een glazen etalage in het hart van de winkel en in de entree zorgen voor een intieme sfeer in de gehele ruimte.

Gerzon Mens Fashion

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg