PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Me & My

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

2012
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

Me & My

In zeer korte tijd, met beperkte middelen een hele bijzondere winkel realiseren.

REACTIE OPDRACHTGEVER

“Amper 3 maanden voor opening van Me & My kwamen wij in contact met Bleeker Concepts. Na twee goede gesprekken waarin voor ons duidelijk werd dat Bleeker Concepts precies aanvoelde hoe onze winkel eruit moest komen te zien, hebben we het volledige vertrouwen aan Margareth en haar team gegeven voor het ontwerp. En als we nu het resultaat zien dan is dit een zeer goede keus geweest. Op de juiste momenten is Bleeker Concepts meegegaan in onze ideeën en budget, en op andere momenten heeft Margareth voet bij stuk gehouden en ons overtuigd van haar ideeën. Zo waren de Brand van Egmond lampen een aanslag op ons budget, maar krijgen we daar nog elke dag complimenten over en zijn zij de kers op de taart”.

Patricia Boer, Me & My

PROJECT OMSCHRIJVING

Wij kwamen in contact met Patricia Boer, inmiddels trotse eigenaar van Me & My, welke tassen en schoenen verkoopt in hartje Woerden. De uitdaging was groot. Zij had een pand op het oog in Woerden en wilde binnen drie maanden openen bij de start van de lente. Een korte tijd om een geheel nieuwe concept te ontwerpen en te realiseren. Vanwege het authentieke karakter van het pand is er gekozen van een visgraat eiken vloer en stucplafond met ornamenten. Beide uitgevoerd in zwart. Daartussen een witte stucwand waarop ook geheel in wit hoogglans planken zijn gemonteerd om de artikelen te presenteren. De twee kroonluchters van Brand van Egmond vormen een mooie eyecather en hangen boven de verhoogde catwalk waarop artikelen worden gepresenteerd. Kom vooral eens kijken.

Me & My

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg