PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Jacky Hart Mode en Bij Bo

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker
Marlous ten Wolde

2014
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

Jacky Hart en Bij Bo

Twee winkels in één ruimte, ieder met een eigen sfeergevoel en stijl.

REACTIE OPDRACHTGEVER

“Prettige samenwerking – goed inlevingsvermogen – duidelijke communicatie – creatieve ideeën”

“Dankzij Bleeker Concepts hebben wij, als moeder en dochter, een geweldig ontwerp voor onze damesmode winkels in IJmuiden. Wij hadden allerlei verschillende wensen die beide goed zijn uitgewerkt aan de hand van ons moodboard. Het is fijn als de architect jouw stijl aanvoelt en snel begrijpt. Bleeker Concepts kwam met ideeën waar wij niet aan gedacht zouden hebben, dat is voor ons de voornaamste reden om een architect bij onze verbouwingsplannen te betrekken. Daarnaast werkt het erg prettig om schetsvoorstellen, plattegronden en tekeningen te krijgen die direct naar de aannemer, schilder en/of meubelmaker kunnen. Het begeleiden van de verbouwing hebben we zelf gedaan, ook dat is mogelijk bij Bleeker Concepts. Kortom; een zeer prettige ervaring, wij kunnen het anderen zeker aanbevelen”

Jacomien en Bo Stokman
Eigenaresses Jacky Hart mode en Bij Bo

PROJECT OMSCHRIJVING

De winkel van Jacky Hart Mode (Jacomien) was aan de ruime kant, terwijl haar dochter Bo ook graag een eigen winkel wilde starten. Onze briefing was dan ook om van één winkel twee winkels te maken, ieder met een eigen sfeergevoel en stijl, die wel gecombineerd konden worden. De winkel van Jacky Hart zou in eerste instantie beperkt aangepast worden waarbij vloer en plafond gehandhaafd zouden worden. Tijdens het proces is het plafond echter ook meegenomen, waardoor ook hier een enorm effect is ontstaan. Het interieur heeft nieuwe kasten en meubels gekregen en in het hart van de winkel bevindt zich een heerlijke sfeervolle loungeplek voor een lekker kopje koffie. De winkel van Bo is verandert in een loft waarin verschillende ruimten zijn gecreëerd, zo is er een tuin een woonkamer, een keuken en een slaapvertrek. De nodige accessoires zorgen voor een lekker casual sfeer. Bij Bo zijn in de keuken (tevens afrekenpunt) heerlijke verse sapjes te krijgen.

Jacky Hart en Bij Bo

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg