PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Kappé Schiphol

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker, Marlous ten Wolde

PROJECTMANAGEMENT

MVRO

2018
Bleeker Concepts | Projecten | Retail

‘Otentic Perfumes’ Schiphol

Otentic Perfumes is een redelijk nieuw merk in de parfum-wereld, met inmiddels twee winkels in Amsterdam en Antwerpen. Om het merk meer bekendheid te geven heeft de opdrachtgever ervoor gekozen om op Schiphol Plaza een Pop Up Store te maken.
Door de relocatie van Perfumes & Colors kwam er een mooie locatie vrij op Plaza waar de Pop Up Store van Otentic gedurende een aantal maanden haar intrek mocht nemen. Met beperkte middelen werd de bestaande winkel omgevormd naar een geheel nieuwe uitstraling passend bij de wereld van Otentic.
Centraal bij dit merk staat de kolibrie, een hele kleine vogel die met zijn smalle snavel de beste nectars uit bloemen weet te krijgen. Deze ingrediënten worden gebruikt voor het maken van de parfums. Het merk bestaat uit inmiddels negen geurlijnen, ieder met acht verschillende parfums. Iedere geurlijn heeft z’n eigen geur, kleur en verhaal, welke wordt verteld op de schermen bij de meubels.
In de winkel en in de etalages is gewerkt met puur wit en natuurlijk groen. Iedere geurlijn heeft in de etalage ook een eigen plek gekregen waarbij ook gewerkt is met gekleurd licht.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg