Kantoren

 • Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Securitas Breukelen

  Een concept waarbij de missie van het bedrijf terugkomt in alle aspecten van de signing. Voor Securitas werd een volledig nieuw kantoor gerealiseerd langs de A2 in Breukelen. Het nieuwe pand is de centrale huisvesting voor de medewerkers afkomstig uit meerdere bestaande panden. Een mooie gedachte om de medewerkers uit verschillende locaties bij elkaar te brengen en tegelijkertijd een mooie opgave voor ons om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis zou gaan voelen in het veel grotere gebouw. Dat hebben we gedaan door o.a. veel natuurlijke materialen in een lichte kleurstelling toe te passen. Daarnaast hebben we op verschilde locaties planten toegepast in de vorm van groenwanden, decoratieve elementen en als scheiding tussen de bureaus. Het pand is gebouwd met een BREEAM-kwalificatie ‘Very Good’ wat voor de inrichting betekende dat we met alle keuzes hiermee rekening moesten houden. Voor alle materialen hebben wij rekening gehouden met een zo hoog mogelijk duurzaam en circulair karakter. De volledige signing, is ook door ons bureau ontwikkeld en gebaseerd op de beveiligingsbranche waarin Securitas werkzaam is. Een van de eyecatchers is de vingerprint (foorprint) welke is toegepast in diverse kantoren en vergaderruimtes. De toolbox van Securitas is toegepast op de ramen van het opleidingscentrum en de missie van Securitas is in 3D uitgewerkt in het vergadercentrum. Alle vergaderruimtes hebben de naam gekregen van een Nobelprijswinnaar voor de Vrede. Ook de drie cirkels van Securitas komen terug met graphics van beveiligingsitems.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  EDCO Eindhoven

  Toen wij werden gevraagd door eigenaar Cor Adriaanse om mee te denken over het interieur voor hun nieuwe kantoor, was Edco nog gehuisvest in een aantal aan elkaar geschakelde gebouwen in Eindhoven. De plannen van Cor waren groot. Hij had opdracht gegeven een heel nieuw kantoor te bouwen naast de huidige locatie. Op de huidige locatie zou dan in de tweede fase een hele nieuwe showroom worden gebouwd. De bouwkundige plannen waren inmiddels afgerond en er was gestart met de eerste werkzaamheden. Er was één duidelijke wens van Cor, er moest eenheid ontstaan. Hij wilde afscheid nemen van de huidige rommelige sfeer van de verschillende panden. Onze opdracht was het ontwerpen van een compleet inrichtingsplan voor het gehele kantoor, de hoofdentree en de ontvangst van de gasten in de showroom. In het ontwerp zijn wij uitgegaan van warme-, natuurlijke materialen welke op verschillende plekken terugkomen in het pand. In de entree komt alles mooi bij elkaar. Voor de vloer is gekozen voor een lichte keramische tegel. De kasten zijn opgebouwd uit eiken planken en op de wanden is natuursteen aangebracht. Zo ontstaat er een mooie warme lichte sfeer die door het gehele kantoor is doorgezet.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Van den Pol Elektrotechniek

  Renovatie Projectbureau, Productieafdeling en Expeditie Na een eerdere succesvolle renovatie en herinrichting van een groot aantal kantoren en het bedrijfsrestaurant is afgelopen najaar de productie afdeling, de kantoren van het projectbureau en de uitgifte goederen volledig gerenoveerd en her-ingericht. Basic materialen, perfect op de afdelingen afgestemde verlichting en ergonomisch perfect meubilair voor productie- en kantoormedewerkers. "Een bijzonder prettige werkomgeving" aldus eensluidend de mening van de medewerkers.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Bolsius Nederland

  'Nieuw hoofdkantoor voor Bolsius open!' Ons bureau was voor deze bijzonder nieuwbouw verantwoordelijk voor de gehele ruimtelijke indeling en volledige afbouw en inrichting van het nieuwe hoofdkantoor voor Bolsius Nederland in Schijndel. Hoofdentree, ontvangstbalie, ontvangstruimtes, bedrijfsrestaurant, laboratorium, (koffie) meubilair, kantoorinrichting en overige verblijfsruimtes. Materialisering, kleurstellingen, wanden, vloeren en plafonds, plafond-/verlichtingsplannen.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Kantoor Bleeker Concepts Interieurarchitecten

  Bleeker Concepts in een oude graanmaalderij, wie had dat gedacht…? Na ruim 8 jaar met veel plezier in Utrecht gehuisvest te zijn was het tijd voor een nieuwe stap. De economische omstandigheden waren de afgelopen jaren erg veranderd waardoor ook de vraag van de opdrachtgever veranderde. De perfecte omgeving die we gecreëerd hadden in Utrecht paste niet meer helemaal bij de nieuwe tijd. Tijd voor verandering dus. Het was nog niet eenvoudig een geschikte locatie te vinden die bij ons paste maar na de nodige bezichtigingen liepen we er zó tegen aan…in eigen dorp nog wel. Vanaf 2015 zitten we dus nu in een oude monumentale graanmaalderij. Een fijne locatie, makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur. De ruimte is verdeeld in begane grond, een entresol en een souterrain. De split level, zichtbaar door de grote raampartij geeft de ruimte een licht en speels effect. De oude detailleringen zoals de betonnen kolommen en plafonds hebben we behouden. Alle nieuwe interieur-onderdelen die wij hebben toegevoegd laten overduidelijk onze eigen Bleeker Concepts stijl zien: Rust, Ruimte, Harmonie, natuurlijke materialen en de groene huisstijl kleur. Ondanks het grote verschil met ons vorige kantoor herkennen opdrachtgevers en leveranciers ons direct. De meest voorkomende reactie is dat het huidige kantoor toegankelijker en speelser voelt. De openheid en transparantie die voor ons belangrijk zijn in de gehele organisatie zijn ook duidelijk voelbaar in de ruimte.
  Bekijk project
 • van den Pol Elektotechnick
  Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Van den Pol Elektrotechniek

  Een lichte omgeving werkt mee aan het welbevinden van de medewerkers Van den Pol Electrotechniek heeft ons gevraagd de gehele inrichting te verzorgen, van ontwerp tot en met de realisatie, voor een deel van het kantoor. De vraag was grotere en flexibelere ruimten te maken en tevens meer daglicht door te laten dringen tot de binnenruimten van het gebouw. Naast de verbouwing hebben ook alle kantoren een geheel nieuwe inrichting gekregen met bureaus en kasten van Kinnarps. Tevens heeft de kantine een nieuwe sfeer en moderne en lichte beleving gekregen.
  Bekijk project
 • NS Breda
  Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  NS Breda

  Door de situatie ingericht te visualiseren wordt het duidelijker voor potentiële huurders Voor NS te Breda hebben wij de kantoren die zich boven het station bevinden ingericht. De inrichtingstekeningen zijn met name gemaakt voor potentiële huurders. Zij kunnen ervaren dat deze moeilijk in te delen oppervlakten toch goed en gebruikersvriendelijk zijn in te delen. In de oplossingen is zowel de optie voor flexwerkplekken als voor vaste werkplekken verwerkt. In de realiteit is alles mogelijk op basis van de wensen van de klant.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts
  Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Bleeker Concepts

  Een eigen ontwerp maken is natuurlijk super…… In 2007 hebben wij op een inspirerende locatie aan de Merwedehaven, in het centrum van Utrecht, ons nieuwe kantoor ingericht in de sfeer waarin wij ons goed voelen en waar het prettig werken is. De inrichting is rustig, ruimtelijk, open en transparant, maar bied toch plaats voor een persoonlijke werkplek. De werkruimtes zijn gescheiden door grote kasten met plafondhoge notenhouten schuifdeuren. Naast onze keuze voor bestaande interieuronderdelen van o.a. Quinze and Milan en Bulo, hebben wij het interieur zelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd.
  Bekijk project
 • Bouwbedrijf Pennings
  Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

  Bouwbedrijf Pennings

  Meer ruimte creëren door slim om te gaan met de indeling Voor Pennings Bouwbedrijf in Rosmalen hebben wij het ontwerp gemaakt voor de volledige herinrichting van entree/ontvangsthal en directiekantoren. De ontvangsthal is uitgebreid met een gecombineerde receptie-/secretariaatfunctie. De voor- en achterentree zijn zichtbaar met elkaar verbonden door een brede gang met lichtlijnen in de wanden. De kleine donkere entree is nu een ruime prettige ontvangstruimte en een ontmoetingsplek in het gebouw geworden.
  Bekijk project