PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Bleeker Concepts Interieurarchitecten

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker, Marlous ten Wolde

PROJECTMANAGEMENT

Bleeker Concepts

2018
Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

Kantoor Bleeker Concepts Interieurarchitecten

Bleeker Concepts in een oude graanmaalderij, wie had dat gedacht…?

Na ruim 8 jaar met veel plezier in Utrecht gehuisvest te zijn was het tijd voor een nieuwe stap. De economische omstandigheden waren de afgelopen jaren erg veranderd waardoor ook de vraag van de opdrachtgever veranderde. De perfecte omgeving die we gecreëerd hadden in Utrecht paste niet meer helemaal bij de nieuwe tijd.
Tijd voor verandering dus.

Het was nog niet eenvoudig een geschikte locatie te vinden die bij ons paste maar na de nodige bezichtigingen liepen we er zó tegen aan…in eigen dorp nog wel.

Vanaf 2015 zitten we dus nu in een oude monumentale graanmaalderij. Een fijne locatie, makkelijk bereikbaar en parkeren voor de deur. De ruimte is verdeeld in begane grond, een entresol en een souterrain. De split level, zichtbaar door de grote raampartij geeft de ruimte een licht en speels effect. De oude detailleringen zoals de betonnen kolommen en plafonds hebben we behouden. Alle nieuwe interieur-onderdelen die wij hebben toegevoegd laten overduidelijk onze eigen Bleeker Concepts stijl zien:
Rust, Ruimte, Harmonie, natuurlijke materialen en de groene huisstijl kleur.

Ondanks het grote verschil met ons vorige kantoor herkennen opdrachtgevers en leveranciers ons direct. De meest voorkomende reactie is dat het huidige kantoor toegankelijker en speelser voelt. De openheid en transparantie die voor ons belangrijk zijn in de gehele organisatie zijn ook duidelijk voelbaar in de ruimte.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg