PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

EDCO Eindhoven BV

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Fortis in Mattis

2020
Bleeker Concepts | Projecten | Kantoren

EDCO Eindhoven

Toen wij werden gevraagd door eigenaar Cor Adriaanse om mee te denken over het interieur voor hun nieuwe kantoor, was Edco nog gehuisvest in een aantal aan elkaar geschakelde gebouwen in Eindhoven.

De plannen van Cor waren groot. Hij had opdracht gegeven een heel nieuw kantoor te bouwen naast de huidige locatie. Op de huidige locatie zou dan in de tweede fase een hele nieuwe showroom worden gebouwd. De bouwkundige plannen waren inmiddels afgerond en er was gestart met de eerste werkzaamheden.

Er was één duidelijke wens van Cor, er moest eenheid ontstaan. Hij wilde afscheid nemen van de huidige rommelige sfeer van de verschillende panden.

Onze opdracht was het ontwerpen van een compleet inrichtingsplan voor het gehele kantoor, de hoofdentree en de ontvangst van de gasten in de showroom.

In het ontwerp zijn wij uitgegaan van warme-, natuurlijke materialen welke op verschillende plekken terugkomen in het pand. In de entree komt alles mooi bij elkaar. Voor de vloer is gekozen voor een lichte keramische tegel. De kasten zijn opgebouwd uit eiken planken en op de wanden is natuursteen aangebracht. Zo ontstaat er een mooie warme lichte sfeer die door het gehele kantoor is doorgezet.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg