Leisure

 • Bleeker Concepts | Projecten | Leisure

  Golfbaan Kromme Rijn

  Bij Golfbaan Kromme Rijn wordt constant op meerdere vlakken gewerkt aan vernieuwing en verbetering van zowel de golfbaan als het clubhuis. Bij ons kwam de vraag om van de rechterzijde van het clubhuis, een multifunctionele ruimte te maken, met de nadruk op het creëren van een sfeervol restaurant. Verder moest de ruimte eenvoudig omgebouwd kunnen worden voor allerlei evenementen, vergaderingen, presentaties bridge-evenementen etc. De vele functies maakten dit tot een mooie uitdaging. Verrijdbare banken, kasten, plantenbakken etc. welke intimiteit creëren in het restaurant en bij gelegenheid verplaatst worden in de per evenement gewenste opstellingen. Ook het volledig nieuwe lichtplan is Dali gestuurd en programmeerbaar zodat voor elk toepassing de gewenste sfeer gecreëerd kan worden. Met de akoestische plafondeilanden en de groenwand is de slechte akoestiek van de ruimte(s) 100% verbeterd en de totale uitstraling compleet vernieuwend en eigentijds. Clubleden als ook niet clubleden én passanten maken nu veelvuldig gebruik van het restaurant met zijn vele mogelijkheden in en bijzonder warme sfeer. Na de succesvolle verbouwing van het restaurant deel is de linkerkant van het clubhuis als Brasserie eveneens volledig in dezelfde stijl opnieuw afgebouwd en ingericht. Ook hier zijn nieuwe vloeren, verlichting, plafondeilanden, bar en meubilair succesvol vernieuwd.
  Bekijk project
 • Bleeker Concepts | Projecten | Leisure

  Spa Cube Concept Experience

  Mijn wens om een “eigen” Spa Experience te realiseren is volledig uitgekomen. Vooral rust en ruimte en het bieden van het juiste “relax moment” was de wens van Claudie Geurts voor het door haar gewenste eigen City Spa Concept. In het hart van Utrecht aan de Oude Gracht 211, had zij inmiddels een pand gehuurd waar nog het “nodige” aan gedaan moest worden. Na een vrij kort traject van briefing naar eerste (schets)ontwerpen is het Concept volledig door ons ontwikkeld, ontworpen en uitgewerkt tot aanbestedingsniveau. Na een succesvolle aanbesteding hebben wij de volledige projectorganisatie en uitvoering begeleid van afbouw, inrichting en technische installaties. Ook is binnen ons bureau de volledige naam als ook de in- en externe signing ontwikkeld tot en met de uitwerking hiervan op verpakkingsmaterialen en alle drukwerken. Spa Cube is inmiddels zo succesvol dat de eerste uitbreiding van één naar drie behandelruimtes in april 2016 is gerealiseerd en dat in 2018 wederom een uitbreiding heeft plaatsgevonden.
  Bekijk project
 • Dream Capacity
  Bleeker Concepts | Projecten | Leisure

  Dream Capacity

  Ultieme rust, ruimte en harmonie Dream Capacity Het ontwerp van de drijvende haven is voortgekomen uit een transformatie van de reguliere havens. Rust en ruimte waren het uitgangspunt om de haven volledig drijvend te maken, zodat deze op het water vrij zou zijn van geluid en beeld waarmee wij in deze hectische wereld dagelijks geconfronteerd worden. Naast de haven is hier een horeca-vlonder waarop zich een zeilshop, traiteur, café, restaurant en lounge-ruimte bevinden. Daarnaast zijn er twee recreatievlonders, ieder met een zwembad, luxe bedden en een uitgiftepunt van gezonde hapjes en drankjes. Het geheel draait mee met de wind waardoor boten altijd aan kunnen leggen met de kop in de wind. In de wintermaanden worden de vlonders verzonken en wordt de horeca-vlonder naar de wal versleept zodat de horeca voorzieningen gewoon door kunnen gaan. Een optie met woningen rondom behoort ook tot de mogelijkheden.
  Bekijk project