PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Golfbaan Kromme Rijn, Bunnik

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker, Marlous ten Wolde

PROJECTMANAGEMENT

Theo Franssen

2021
Bleeker Concepts | Projecten | Leisure

Golfbaan Kromme Rijn

Bij Golfbaan Kromme Rijn wordt constant op meerdere vlakken gewerkt aan vernieuwing en verbetering van zowel de golfbaan als het clubhuis.

Bij ons kwam de vraag om van de rechterzijde van het clubhuis, een multifunctionele ruimte te maken, met de nadruk op het creëren van een sfeervol restaurant. Verder moest de ruimte eenvoudig omgebouwd kunnen worden voor allerlei evenementen, vergaderingen, presentaties bridge-evenementen etc. De vele functies maakten dit tot een mooie uitdaging.

Verrijdbare banken, kasten, plantenbakken etc. welke intimiteit creëren in het restaurant en bij gelegenheid verplaatst worden in de per evenement gewenste opstellingen.

Ook het volledig nieuwe lichtplan is Dali gestuurd en programmeerbaar zodat voor elk toepassing de gewenste sfeer gecreëerd kan worden.

Met de akoestische plafondeilanden en de groenwand is de slechte akoestiek van de ruimte(s) 100% verbeterd en de totale uitstraling compleet vernieuwend en eigentijds.

Clubleden als ook niet clubleden én passanten maken nu veelvuldig gebruik van het restaurant met zijn vele mogelijkheden in en bijzonder warme sfeer.

Na de succesvolle verbouwing van het restaurant deel is de linkerkant van het clubhuis als Brasserie eveneens volledig in dezelfde stijl opnieuw afgebouwd en ingericht. Ook hier zijn nieuwe vloeren, verlichting, plafondeilanden, bar en meubilair succesvol vernieuwd.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg