PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Spa Cube

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Theo Franssen

2016
Bleeker Concepts | Projecten | Leisure

Spa Cube Concept Experience

Mijn wens om een “eigen” Spa Experience te realiseren is volledig uitgekomen.

PROJECT OMSCHRIJVING

Vooral rust en ruimte en het bieden van het juiste “relax moment” was de wens van Claudie Geurts voor het door haar gewenste eigen City Spa Concept.

In het hart van Utrecht aan de Oude Gracht 211, had zij inmiddels een pand gehuurd waar nog het “nodige” aan gedaan moest worden. Na een vrij kort traject van briefing naar eerste (schets)ontwerpen is het Concept volledig door ons ontwikkeld, ontworpen en uitgewerkt tot aanbestedingsniveau. Na een succesvolle aanbesteding hebben wij de volledige projectorganisatie en uitvoering begeleid van afbouw, inrichting en technische installaties.

Ook is binnen ons bureau de volledige naam als ook de in- en externe signing ontwikkeld tot en met de uitwerking hiervan op verpakkingsmaterialen en alle drukwerken.

Spa Cube is inmiddels zo succesvol dat de eerste uitbreiding van één naar drie behandelruimtes in april 2016 is gerealiseerd en dat in 2018 wederom een uitbreiding heeft plaatsgevonden.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg