PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Penders Voetzorg Rotterdam

CONCEPTONTWIKKELING,
INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Bleeker Concepts Interieurarchitekten

2019
Bleeker Concepts | Projecten | Zorg

Penders Voetzorg, Rotterdam

Voor Penders Voetzorg, een vooraanstaande onderneming op het gebied van voetzorg in Nederland ontwikkelden en realiseren wij een volledig nieuwe vestiging in Rotterdam.

De disciplines orthopedische schoentechniek, podotherapie en pedicure komen hier samen onder één dak. Daarnaast een deel retail waar je als klant ook voor een nieuw paar schoenen terecht kan al dan niet aangepast.

In een monumentaal naoorlogs gebouw, zonder enige vorm van installaties, ontwikkelden wij een complete nieuwe indeling met ontvangst- en wachtruimtes, geavanceerde behandelruimtes en een ruime werkplaats voor het maken van z.g. "leesten' voor aangepaste schoenen. Ruim, licht, echte materialen en met name rust en ruimte is kenmerkend voor het nieuwe concept voor Penders Voetzorg.

Indeling, routing, look & feel, materiaalkeuzes, verlichtingsplan en tot in detail uitgewerkte meubels en alle grafische uitingen, binnen en buiten, maken het tot een volledig kloppend concept. Penders Voetzorg krijgt hiermee een herkenbaar eigen Concept.

Blog

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg