Bleeker Concepts | Nieuws | 23 februari 2015

Yes, we gaan verhuizen!

Ik had al aangegeven dat we dit jaar zouden gaan verrassen. Afgelopen week hebben we een handtekening gezet onder het nieuwe contract. Eindelijk: we gaan verhuizen!
Kent u onze huidige locatie, dan zult u misschien denken: wat zonde, ze hebben nu zo’n mooi kantoor. En dat klopt, we hebben een mooi kantoor op een mooie locatie in Utrecht. Maar de tijden zijn veranderd en wij veranderen graag mee, zonder onze waarden los te laten. Tijd dus voor een nieuwe stap.

Ons nieuwe kantoor is het tegenovergestelde van ons huidige kantoor. We gaan naar een oude graanmaalderij in Houten. Dus we gaan het perfectionistische kantoor achter ons laten om plaats te maken voor meer creativiteit. Het nieuwe pand biedt andere mogelijkheden. Het is groter en verdeeld over drie open ruimten; begane grond, entresol en de studio (in het souterrain) waardoor we dingen kunnen gaan organiseren die voorheen niet konden. Denk bijvoorbeeld aan workshops of aan kleinschalige bijeenkomsten rondom een thema. Ook is er een ruimte die gebruikt zal gaan worden als etalage. We zullen onze creativiteit dus veelvuldig in kunnen zetten. Niet alleen voor de klant maar ook in ons eigen kantoor.

De komende tijd zal één en ander verbouwd worden en als alles volgens plan loopt - en daar gaan we natuurlijk vanuit - dan gaan we eind april verhuizen. Hier is alvast een foto van het pand aan de buitenzijde. Binnenkort meer over de vorderingen van de verbouwing. Wij hebben er zin in!

Margareth Bleeker

Terug naar nieuws
bleeker concepts verhuizen

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg