Bleeker Concepts | Nieuws | 30 december 2014

Vernieuwing!

Afgelopen jaar heeft voor Bleeker Concepts in het teken gestaan van vernieuwing. De wereld om ons heen is snel aan het veranderen en als creatief bureau is het belangrijk om mee te veranderen – zonder daarbij je eigenheid te verliezen.

Toen wij in 2006 met ons bureau zijn gestart, wilden wij dit direct hoogwaardig neerzetten. Alle uitingen werden dan ook netjes op elkaar afgestemd en kwalitatief uitgewerkt. Maar in deze tijd is alleen hoogwaardigheid niet meer voldoende. Tijd dus om een aantal aspecten te vernieuwen.

Zo hebben wij dit jaar ons logo aangepast, van kapitalen naar onderkast. Tevens hebben we een geheel nieuwe website ontworpen, met dank aan Maurits Jan Seriese die de site in een supersamenwerking voor ons heeft gebouwd. We zijn heel trots op het eindresultaat. Op onze nieuwe site is goed zichtbaar waar we voor staan: rust, ruimte en harmonie, maar ook persoonlijkheid, ethiek, openheid, dynamiek en een eigen handschrift.

Met deze veranderingen heeft ons bureau een eigentijdse en toegankelijke uitstraling gekregen. Uiteraard hechten wij nog steeds waarde aan de juiste uitwerkingen en een goede service. En wij blijven kwaliteit, prijs en planning nauwlettend voor u in de gaten houden. We zullen dus de hoogwaardigheid die we hadden zeker niet verliezen, maar laten in onze nieuwe uitingen ook een nieuwe openheid zien. We kijken naar mogelijkheden om af te wijken van de gebaande paden en op zoek te gaan naar iets nieuws. En we hopen dan ook op uitdagende opdrachten zodat wij in onze ontwerpen deze vernieuwing kunnen laten zien.

Wij gaan op weg over nog niet belopen paden – en we zijn benieuwd waar we terecht zullen komen. Ook 2015 heeft voor Bleeker Concepts nog de nodige veranderingen in petto... Houd ons dus ook in het nieuwe jaar goed in de gaten!

Margareth Bleeker

Terug naar nieuws
Margareth Bleeker

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg