Bleeker Concepts | Nieuws | 18 mei 2015

Nog even…

Tja….je zult het altijd zien. Juist bij een eigen project gaat er iets mis in de planning.

De afgelopen tijd is er veel gebeurd in ons nieuwe kantoorpand. De oorspronkelijke planning was dat we eind vorige maand zouden verhuizen maar helaas waren de werkzaamheden in het pand nog niet ver genoeg gevorderd. Als je zelf (lees Theo) een project begeleidt kun je daar aardig in sturen maar in dit geval lag dat niet in onze handen. Dus dan kun je het beste flexibel zijn, een goed oplossing kiezen en een beetje schuiven.

Deze maand zijn we nu ook gestart met onze eigen werkzaamheden in het pand en het is echt leuk om te zien hoe je met relatief weinig middelen een groot verschil kunt maken. De juiste kleurstellingen en materialen doen al heel veel.

En na een relatieve komkommertijd hebben we het juist nu heel erg druk met het ontwerpen van een concept voor Makro kerstpakketten en de uitrol van zeven showrooms, waarvan de eerste drie 1 juni open gaan. Heel leuk om na lange tijd weer eens een uitrol te verzorgen. Het is elke keer weer een uitdaging om het concept in de verschillende ruimten zo te positioneren dat dit het beste tot z’n recht komt. Binnenkort zal ik hier iets van laten zien.
Daarnaast een grote aanpassing van het concept van de PSV Fanstore waar we in samenwerking met ATOP het ontwerp verzorgen. PSV krijgt een nieuwe sponsor en dit heeft impact op de gehele organisatie, zo ook op de Fanstore. Wij zijn nu bezig met een ontwerp waarin meer beleving en warmte zit. Ook hier speelt de planning een belangrijke rol. 1 juli open.

Gelukkig hebben we goede mensen, die het nodige aan kunnen en het werkt positief om weer eens lekker druk te zijn. Niet alleen met de organisatie maar gewoon met je vak.

Daarnaast wordt het weer steeds beter, schijnt het zonnetje regelmatig, dus wat wil je nog meer….

Eerst straks even verhuizen en dan op zoek naar nog wat mooie opdrachten voor het najaar!

Margareth BleekerTerug naar nieuws

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg