Bleeker Concepts | Nieuws | 20 maart 2015

Lente….

De lente is weer begonnen. Je merkt het aan alles.
We hebben natuurlijk mazzel gehad met de afgelopen winter, maar nu het weer wat lekkerder wordt, het zonnetje vaker schijnt, de bomen uitlopen en bloemen hun kopjes boven het maaiveld uitsteken ga je het echt voelen. Vooral als ‘s morgens vroeg de merels het hoogste lied zingen, maakt je hart een sprongetje.

Wat maakt het dat de lente zoveel positieve invloed op ons heeft?

De lente staat voor nieuw leven! De hele natuur krijgt weer kleur. En niet zomaar kleur maar een frisse kleur. Het nieuwe groen van de lente is frisser dan later in het jaar. Er hangt nieuwe energie in de lucht. Niet alleen in de natuur - ook wij mensen voelen dat.

Gelukkig hebben we in ons vak altijd met vernieuwing te maken. Je zou kunnen zeggen dat wij altijd bezig zijn vanuit de lente. We merken dan ook vaak dat opdrachtgevers een zelfde soort energie krijgen als we gezamenlijk bezig zijn met nieuwe plannen. Gisteren nog hebben we een schetsvoorstel gepresenteerd (waarover ik helaas nog niet veel kan zeggen) waarbij je merkt dat iedereen aan tafel enthousiast wordt. Waarbij je zin krijgt in de nieuwe stap en in het loslaten van oude ideeën en werkwijzen om een nieuwe richting in te slaan met meer kansen en mogelijkheden. En dat enthousiasme heeft natuurlijk ook weer een wisselwerking op ons.

Wat heb ik toch een prachtig vak… echt LENTE!

Margareth Bleeker

Terug naar nieuws
lente

Nieuws

29 december 2021 Juwelier Punte in Utrecht opgeleverd 2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg