PROJECT DETAILS

OPDRACHTGEVER

Fam. Bruninx

CONCEPTONTWIKKELING, INTERIEURARCHITECTUUR

Margareth Bleeker

PROJECTMANAGEMENT

Bleeker Concepts Interieurarchitecten

2016
Bleeker Concepts | Projecten | Wonen

Familie Bruninx

Uitbreiding, herindeling begane grond, 2 verdiepingen en volledige inrichting woonhuis.

PROJECT OMSCHRIJVING

De wens van de familie Bruninx was om de aangekochte woning qua indeling volledig te wijzigen, uit te breiden op zowel begane grond als tweede verdieping en als geheel te komen met een afbouw en inrichtingsplan. Daarbij was met name het hoge afwerkingsniveau, de toe te passen materialen en kleuren en oog voor detail van groot belang.

Vanwege de drukke agenda’s was volledige ontzorging van met name het realisatieproces de grootste wens van de familie en dat is binnen het afgesproken budget, tijdspad en met behoud van de hoogste kwaliteit gerealiseerd.

Ons bureau was verantwoordelijk voor het totale ontwerp van Schetsontwerp tot en met Definitief ontwerp, werktekeningen, verlichtingsplan, omgevingsvergunning en de volledig aanbesteding op alle onderdelen. De realisatie is volledig onder regie van ons bureau uitgevoerd binnen de gestelde randvoorwaarden van tijd, kosten en kwaliteit.

Blog

2 december 2019 “Welkom” by Securitas en Bleeker Concepts Interieurarchitecten 20 maart 2019 Penders Voetzorg Rotterdam – onze zorg 13 april 2018 Spannende architectuur….